Christa Lauwers van Trending: ‘Positief en blij’

Bij ons kan je terecht voor verse boerderijproducten zoals kazen, boter, melk, eieren, biologische groenten, fruit, boerenbrood (desem), verse traiteurgerechten uit onze eigen boerderijkeuken, kadomanden, etc…

Hoe beleefde je met je zaak de coronacrisis?

Wij ervaren deze coronacrisis toch wel als een stresserende periode. We zijn hier pas gestart met een nieuwe ploeg, wat niet vanzelfsprekend is. We installeerden Payconiq en een groot plexiglazen scherm om klanten op een veilige manier verder te kunnen helpen.

Hoe kijk je tegen de heropening van je zaak aan? Pak je het iets anders in de toekomst? Hoe is/was het om je klanten terug te zien?

Het spreekt voor zich dat we uitkijken naar het moment dat we de deuren van onze winkel terug kunnen openen. Niets gaat boven dat rechtstreekse contact, ook al is dat dan met de nodige maatregelen. De zelfstandige winkelier zal nog persoonlijker te werk gaan in de toekomst. Je merkt aan klanten dat het gevoel van wederzijds respect steeds meer toeneemt. Ik hoop dat die trend zich verderzet.

Wou je nog iets extra vertellen aan je Merksplasse klanten?

Wij zijn vooral positief, maar toch ook blij dat we ‘ons kot’ terug kunnen openstellen voor onze klanten.
Ook dat zal stapsgewijs gebeuren, waarbij we in het begin enkel op afspraak werken.

Onze promo

  • Spaar nog tot 4 juli zegels en geniet van een uitzonderlijk aanbod tot 50% op de collecties van De’Longhi, Kenwood of Braun.Vraag snel je spaarkaart aan in de winkel

http://vegrid.be/    | f   wokandrollmerksplas

Geef een reactie