Ondernemers na corona

Suzy Henderickx van Carrefour Express Merksplas

'Bedankt voor het vertrouwen!'

Bij ons kan je terecht voor vanalles: wij zijn een buurtwinkel waar je op verschillende vlakken je keuze kan maken. Verse groenten en fruit, elke dag vers brood en keuze uit pistolets, sandwiches, koffiekoeken enz… Vers geperst fruitsap, desserten, artikelen uit de diepvriezer, melk, frisdranken, bieren, koeken… Teveel om op te noemen!

Hoe beleefde je met je zaak de coronacrisis?

Wij hebben geprobeerd om alles zo vlot mogelijk te laten verlopen voor de klanten. We hebben vaak ideeën van klanten voor zover dat mogelijk was, ingevoerd.
De richtlijnen opgelegd door de regering voerden we in, richtlijnen die door Carrefour aangeboden, zijn geïmplementeerd.
Niet altijd even gemakkelijk, maar het lukte toch. Chapeau ook voor onze werkneemsters, zij hebben gewerkt onder moeilijke omstandigheden (elke dag handschoenen en mondmaskers op) maar slaagden er altijd in om positief te zijn.
Bedankt jullie allemaal!!

Pak je het iets anders in de toekomst?

Omdat wij constant open waren, hebben wij altijd contact gehad met onze klanten, weliswaar op veilige afstand 🙂
Anders aanpakken? Er zal altijd ruimte zijn voor verbetering, zonder twijfel. Maar we zijn best fier over hoe we met alles zijn omgegaan.

Wou je nog iets extra vertellen aan je Merksplasse klanten?

Bedankt dat jullie ons altijd het vertrouwen hebben gegeven, ook voor de vele positieve reacties die we hebben gekregen van jullie!!

Onze promo

  • Bij ons in de winkel lopen er elke week onze Express Deals, hoe ze in de gaten!
    Carrefour heeft ook op meer dan duizend producten een verlaging van prijs. Bij de producten hangen er labels waarop je dat kan zien.

www www.handelsgids.be/merksplas/carrefour-express-merksplas | f SuzyenLuc

Geef een reactie

Back to top button