brasserie hofeind

Kom bij ons gerust je dorst lessen na een sportieve prestatie of rustig aan een tafeltje genieten van onze verfijnde keuken.

Hoe beleefde je met je zaak de coronacrisis?

De dag van de sluiting was een akelige dag. Een plotse omschakeling van volle actie en bedrijvigheid naar absolute stilte.
Ook al hadden we het wel zien aankomen, door de sluiting in andere landen. Toch was het een harde klap.
We hebben ons zo snel als mogelijk aangepast, en toch afhaalgerechten aangeboden. Maar het gemis van interacties met collega’s en klanten was groots.
We zijn enorm blij dat we maandag terug zijn opgestart. Geen lege tafels en stoelen meer. Want dat was het moeilijkste tijdens de corona: een verlaten zaal.

Pakken jullie het nu iets anders aan?

We besloten om onze openingsuren te veranderen: we starten tijdens de week een beetje vroeger, om 15.30 u. Tijdens het weekend starten we om 11u. Als je liever toch nog graag de kat uit de boom kijken, of als je bij ons geen plaats meer vindt (omdat we maar beperkt aantal personen kunnen en mogen zetten), voorzien we kant-en-klare afhaalgerechten tijdens onze openingsuren.

Onze vaste klanten weer terugzien of zien opduiken in de reservatie-agenda doet wel deugd. Straks is iedereen terug van weggeweest.
We zijn goed gestart, volop met onze glimlach, al moeten we die helaas verstoppen achter een mondmasker.

De nodige maatregelen zijn getroffen, en we kunnen jullie wederom verwelkomen in onze brasserie. Ook het terras staat er weer netjes bij. Dus laat die zon maar komen!

www www.hofeind.be    |    f    hofeind.be

Geef een reactie