Ondernemers na corona

Tim Van Dun van Selectair Reisburo Noorderkempen

'Wij zorgen voor een veilige, zorgeloze reis'

We openen met Selectair Reisburo Noorderkempen terug onze deuren. We staan weer vol enthousiasme klaar voor onze klanten.

Hoe kijk je tegen de heropening van je zaak aan?

We hebben de afgelopen maanden niet stil gezeten. Heel wat vakanties werden geannuleerd, omgeboekt of uitgesteld. Maar vanaf nu kunnen we weer vooruit kijken en hopelijk nog een leuke zomervakantie voor jullie boeken. Als je bij ons een reis boekt, speel je op safe.

De meerwaarde van een goede reisagent werd snel duidelijk in volle coronacrisis en dat zal alleen maar belangrijker worden. Er gelden immers heel wat nieuwe spelregels in de reiswereld. Wij zijn dagelijks bezig met het opvolgen van de beslissingen van de luchtvaartmaatschappijen, touroperators en hotels. We volgen ook de maatregelen die genomen worden in verschillende landen en regio’s op de voet om onze klanten correct te kunnen informeren.

We staan al jaren garant voor advies ‘op maat van de klant’.

Pakken jullie het anders aan?

We starten met een goed gesprek en maken een reisvoorstel dat perfect bij jou past. Dat is in deze bizarre periode niet anders. We zorgen ervoor dat jullie veilig en comfortabel kunnen reizen zodat jullie 100% van uw vakantie kunnen genieten.

De zomervakantie biedt ondertussen weer heel wat leuke vooruitzichten.
Zo zijn er autovakanties en vakantiewoningen beschikbaar voor mensen die graag nog in hun bubbel van hun vakantie willen genieten.
We hebben heel wat mooie reizen met eigen wagen in petto in eigen land maar ook in onze prachtige buurlanden Duitsland, Nederland en Frankrijk.
Ook Oostenrijk, Zwitserland, Italië en Spanje zetten wellicht snel hun grenzen open.
Daarnaast zullen ook vliegvakanties weer mogelijk zijn deze zomer.
Het aanbod is er en de bestemmingen zullen stelselmatig uitgebreid worden vanaf Belgische en Nederlandse luchthavens.

Wou je nog iets extra vertellen aan je Merksplasse klanten?

Wij willen er voor zorgen dat iedereen straks weer met een grote glimlach, veilig en zorgeloos op reis kan. Bij het boeken en voor vertrek, maar ook tijdens de reis en het verblijf.

 

www www.reizennoorderkempen.be | f Reisburo-Noorderkempen-108362142581347

Geef een reactie

Back to top button