café chapeau

Bij ons kan je terecht voor een frisse pint, een lekkere tas koffie, lekkere frisdranken en enkele huisbereide cocktails die we graag serveren in ons gezellig café of in onze prachtige hof.

Hoe beleefde je de Chapeau de coronacrisis?

We waren verrast dat de lockdown er zo snel kwam. We hadden nog heel wat leuke activiteiten op onze agenda van dit voorjaar staan. Zo moesten we heel wat optredens annuleren en is ons eerste teerfeest met onze klanten en coöperanten niet kunnen doorgaan. Op die dag zouden we onze collega’s bezoeken en ’s avonds in ons eigen café gezellig eten en een pint drinken. Vanaf de sluiting is het de hele tijd stil geweest in ons café, tot we vorige zaterdag samen de heropening hebben voorbereid.

Hoe kijk je tegen de heropening van het Café aan?

We kijken er naar uit om ons café weer te openen en de wandelaars, fietsers, motorrijders, voetballers en alle andere klanten weer te verwelkomen. We hebben ons café ingericht volgens de richtlijnen van de overheid. De krukken aan de toog zijn voorlopig weggezet, de tafels zijn herschikt zodat ze op voldoende afstand van elkaar staan, onze sjotterkesbak moest aan de kant en ons terras voor de deur en in de hof staan klaar. Er is net als met de kermis, een parkeerverbod aangevraagd bij de gemeente, zodat we extra plaats hebben voor het stallen van fietsen.

We blijven de richtlijnen van de overheid volgen. Zodra er versoepelingen komen, zullen we opnieuw onze agenda met activiteiten en optredens vullen. Verder hopen we op een prachtige zomer, zodat we jullie allemaal kunnen verwelkomen op ons terras.

www www.cafechapeau.org     |    f   ChapeauMerksplas       |     open wo 19-01 u.   do 19-01 u.   vr 15-01 u.  za 14-01 u.  zo 7.30-01 u.

Geef een reactie