Charlotte Van Baekel van WATOTO kinderschoenen

watoto

Bij ons vind je de mooiste kinderschoenen van de Kempen. Wij spotten de leukste hypes in kinderland en customizen ze à la Watoto!

Je vindt bij ons ook heel wat accessoires: zomerpetten, schooltassen, pantoffels, kinderjuwelen, speelmeubels,… Eigenlijk zijn wij door de jaren heen een kids conceptstore geworden. En vooral, het is zo gezellig winkelen bij Watoto. Met een geduldige en kindvriendelijke aanpak voel je je snel thuis bij ons. Met eerlijk en professioneel advies kiezen we samen de mooiste en beste schoen voor jouw kind.

Hoe beleefde je met je zaak de coronacrisis?

In het begin voelde ik toch wel lichte paniek, maar al snel stortte ik mij nog meer op social media. Zo kon de zaak blijven draaien. Zolang ik de klanten genoeg informeerde via Instagram stories, bleven ze getriggerd. Klanten help ik verder via Facebook en Instagram met persoonlijke video’s. Zo kunnen zij toch schoenen kopen die perfect zijn voor de voeten van hun kind. Want een schoen, die moet goed zitten.

Hoe pak je het nu aan?

Het is nu wat anders winkelen. Zo kan je voorlopig enkel op afspraak terecht. Je kan zelf jouw persoonlijk shop-moment boeken via onze Facebook-agenda. Ik merk dat de klanten dit best fijn vinden. Een half uur helemaal alleen in de winkel en in alle rust schoenen en accessoires uitkiezen. Zeker voor de allerkleinsten, die voor hun eerste stapschoenen komen, is dit aangenaam.

De handgel staat klaar en we ontsmetten na ieder bezoek. Betalen kan met de kaart, al gebruiken we Payconiq ook graag.
We hopen binnenkort terug open te gaan met vaste openingsuren.

Wat is je bijgebleven?

In tijden van corona kreeg ik het gevoel dat mensen meer en meer lokaal winkelen. Dat doet enorm veel deugd!

www watoto.be    |     f    WATOTO.stoere.kinderschoenen

Geef een reactie