Bij ons kan je terecht voor de huur van beeld, licht en geluid. Sinds enkele jaren hebben we ook een mobiel opblaasbaar podium voor op elk soort van evenement, van huwelijksfeest tot bedrijfsfeest. Ook het volledig inrichten van locaties tot een heuze partyplace stelt voor ons niets voor.
En zeker niet vergeten (en waar het uiteindelijk allemaal mee begon): onze dj-service met meer dan 25 jaar ervaring en met alle genres van muziek.

Hoe beleefde je met je zaak de coronacrisis?

Nuttig en teleurgesteld.
We gebruikten de tijd om al het materiaal eens grondig na te kijken en op te kuisen waar anders weinig of geen tijd voor was. Ook de klusjes thuis werden eindelijk eens afgewerkt. In onze sector kan je tijdens de coronacrisis weinig aanbieden.
Ik voel me teleurgesteld omdat de eventsector serieus in de steek wordt gelaten. Wij moesten als eerste sluiten en zullen waarschijnlijk de laatste zijn die terug mogen starten.

Hoe kijk je tegen de heropening van je zaak aan?

We wachten wat af. De boekingen die nog vastliggen gaan gewoon door, als ze tenminste mogen doorgaan.
Er zijn evenementen afgelast omdat ze niet verplaatst konden worden.
Wat voor de rest geannuleerd was, zal verplaatst worden naar een latere datum. Dat is niet gemakkelijk voor de klanten, want ze moeten met verschillende factoren rekening houden.
Maar ik zal blij zijn als we terug kunnen starten en we weer telkens een leuke sfeer kunnen opbouwen.

Wou je nog iets extra vertellen aan je Merksplasse klanten?

Zorg goed voor jezelf, maar ook voor anderen. We hopen dat we snel weer onze beentjes kunnen strekken op de dansvloer.

Onze promo

  • Ook tijdens de crisis kan je bij ons nog terecht voor vragen en/of boekingen voor de huur van licht, geluid, beeld en onze dj-service voor uw event. Ook voor de kleinere feestjes thuis.
    Nu zeker voor de mensen die een ticket kopen voor de digitale Tommorowland 2020 3D. Als je met je vrienden dat thuis op groot scherm wil beleven, kan je bij ons terecht.

www www.discoseduction.be | f Disco-Seduction

Geef een reactie