vaccinatie

Ben je benieuwd wat er jou te wachten staat in het vaccinatiecentrum? Bekijk dan het overzichtelijke filmpje van Eerstelijnszone Kempenland. Stap voor stap ontdek je hoe jouw bezoek aan het vaccinatiecentrum in Weelde zal verlopen. Je zal perfect voorbereid zijn op wat komen zal!

Meer weten?

Er is heel wat informatie beschikbaar over de vaccinatiecampagne. Vind je toch niet meteen terug wat je zoekt? Of weet je niet waar je met je vraag terechtkunt? Wij helpen je graag op weg met onderstaande tips.

Algemene en medische informatie

Op de websites www.laatjevaccineren.be en www.info-coronavirus.be vind je meer algemene informatie over de vaccins en het vaccineren.

Via de gratis infolijn van de Vlaamse overheid kun je jouw vragen stellen op het nummer 1700. Dit kan elke werkdag van 9.00 tot 19.00 uur.

Heb je medische vragen? Neem dan contact op met jouw huisarts. Die kent jouw medische toestand het best en kan jouw persoonlijke vragen beantwoorden.

Info over jouw bezoek aan het vaccinatiecentrum

Neem een kijkje op www.elzkempenland.be. Hier vind je de laatste nieuwtjes en een uitgebreide lijst van veelgestelde vragen en antwoorden terug.

Vind je geen antwoorden op de website? Dan kun je terecht bij het callcenter van eerstelijnszone Kempenland via het e-mailadres helpdesk@vaccinatiekempenland.be. Het callcenter is ook telefonisch bereikbaar van 9.00 tot 17.00 uur op het nummer 014 39 56 56.

Je kunt er terecht voor:

  • informatie over je uitnodiging en je afspraak
  • wijzigen of annuleren van je afspraak
  • vragen over de praktische inrichting van het vaccinatiecentrum
  • vragen over mobiliteit
  • vragen over thuisvaccinatie
  • alle niet-medische vragen rond vaccinatie

Andere nuttige filmpjes

Heb je hulp nodig om jouw afspraak online te bevestigen of te verplaatsen? De instructievideo’s van het Agentschap Zorg en Gezondheid loodsen je door de schermen van het boekingssysteem en leggen je het op een duidelijke manier uit.
De filmpjes kun je bekijken op www.elzkempenland.be

Geef een reactie