65-plussers krijgen uitnodiging voor vaccinatie tegen COVID-19

Het vaccinatiecentrum in Weelde maakt zich klaar voor de komst van de 65-plussers uit de regio. Zo goed als alle zorgverleners zijn ondertussen gevaccineerd, wat betekent dat de algemene bevolking aan de beurt is.

Op donderdag 18 maart worden de eerste 65-plussers gevaccineerd in het vaccinatiecentrum van Weelde. De 65-plussers die nog geen brief hebben gekregen, houden hun brievenbus (of e-box via burgerprofiel.vlaanderen.be) best goed in het oog.

Heb je vragen of twijfels?

  • Neem een kijkje op www.elzkempenland.be. Daar vind je antwoorden op veelgestelde vragen.
  • Vind je jouw antwoord niet op de website of heb je nog specifieke niet-medische vragen, dan kan je voortaan ook terecht bij het callcenter van ELZ Kempenland. Het callcenter is elke werkdag geopend van 9 tot 17 uur en bereikbaar via 014 39 56 56 of helpdesk@vaccinatiekempenland.be.
  • Ben je ziek of heb je andere medische vragen? Contacteer dan je huisarts. Die kent je medische toestand het best en bekijkt samen met jou of je al dan niet een vaccin kan krijgen.

Heb je vervoersproblemen?

Heb je geen familie, vrienden of buren die je  naar het vaccinatiecentrum kunnen vervoeren? Wie minder mobiel is kan beroep doen op de Minder Mobielen Centrale van Merksplas door te bellen naar 014 63 94 80 of te mailen naar sociaalhuis@merksplas.be. Je kan je rit minimaal twee dagen op voorhand aanvragen. Doe je aanvraag vóór het bevestigen van je afspraak in het vaccinatiecentrum.

Geef een reactie